Fresh from the owner...

29 December 2011

Sedap jugak perasa baru ni.

siapa suka makan Cloud 9? aku memang suka. especially yang perasa mint tu. ada warna hijau pada plastik pembungkusnya. hari tu masa pergi kedai, aku tengok banyak pulak stok Cloud 9. ada perasa baru la pulak. strawberry dengan oren. so aku beli setiap satu tu 3. dua untuk Kak Long dan dua untuk Kak Ngah. dua lagi dah tentunya untuk aku. hehehe...



aku memang hantu coklat. masa pregnant encik suami siap larang lagi makan coklat. hari-hari nak makan coklat. dia kata takut sembelit je sebab orang pregnant memang senang nak dapat sembelit kan? masa pantangkan Azfar, dia belikan Cloud 9 mint almost selalu la bila dia tengok benda tu dah habis. hehehe...

strawberry lagi sedap daripada orange. apa pun coklat memang sedap. lagi sedap perasa mint tu. mahu cari la nanti. nyum... nyum...








my foot: esok je sehari lagi aku akan berada kat sini. kat Johor ni. hari sabtu dah nak balik Pahang sebab isnin nak daftarkan Kak Long sekolah. kesian kat encik suami. mesti rindu anak-anak sebab biasanya kalau balik je walaupun anak-anak tak sedar, dia tetap dapat tengok. huhuhu... kita usahakan la yang terbaik untuk kita ek. semua ni ada hikmah yang tersembunyi. sabar akan ada manis di penghujungnya.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. dah lama saya tak mkn cloud 9.. dulu ms sek cukup suka.. hihii

    ReplyDelete
  2. Sama la. Saya pun suka yg mint tu. Tp 2 perisa baru ni blum try. NNt nk gi cari le. Selamat balik phg.

    ReplyDelete
  3. agak2 siapalah pemenang GA RUSH HOUR tu kan??? penantian....... hu lamanya :)

    ReplyDelete
  4. insya Allah siapa tau 2 3 bulan lg ada rezeki dpt duduk serumah sekeluarga..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign