Fresh from the owner...

31 December 2011

Penutup tahun 2011 yang menyedihkan buat seorang rakan!


ini gambar kemalangan yang membunuh 4 orang di Keningau semalam. credit photo to mymetro. ada apa dengan gambar dan kemalangan tu? actually kemalangan ni melibatkan seorang abang kepada seorang kenalan masa aku belajar dulu.

buka fb dan terkejut tengok status dan linknya. abangnya adalah pemandu kepada kenderaan yang terlibat. penutup tahun 2011 yang menyedihkan buat keluarganya. tambahan pula, sepupunya juga baru je passed away this week jugak.

my deepest condolence to you Karen. kadang-kadang kita kena bersiap sedia untuk menerima apa juga berita kerana kita tak tahu apa yang bakal berlaku hari ini, esok dan seterusnya selagi hayat kita dikandung badan.






my foot: macam-macam berita dan macam-macam warna menyinari hidup kita sepanjang 2011 ni kan?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign