Fresh from the owner...

16 December 2011

Para Peserta GA Rush Hour.



kalau tak jumpa nama kat sidebar jangan panik ye. hahaha... (ada ke yang panik?) sebab tuan rumah ni belum update lagi kesemua peserta. insyaAllah, kalau tak ada aral melintang esok nak update. sekarang ni dok update kesihatan anak-anak je.

dia orang baru nak okay. jadik ibu ni boleh fokus lebih sikit. kalau tak baru nak pegang lappy ni dok layan yang ni muntah la apa la. dok update blog pun time dia orang tidur sebab kalau ibu tidur jugak, tak sampai lima minit kena kejut bangun. bila sakit anak-anak kan tak lena tidurnya.

okay!!! mamaNoriz jangan risau ye. ngeee...








my foot: sakit-sakit pulak badan ai ni yu. huhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. good luck semua peserta, maaf saya tak sempat join ye anis..kt umah lappy takde, yang ade iphone je, kt opis masa amat2 terhad, lagi2 sampi opis update blog, kendian2 tu update cerita dari surat kabar je hehehe

    ReplyDelete
  2. alahai saya ketinggalan kali ni.. tau2 dah tutup GA ni :(

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign