Fresh from the owner...

30 December 2011

Para Peserta GA Rush Hour: Sila check nama anda!!!

sebab anak-anak dah betul-betul sihat dan me pun dah sihat jugak baru la berjaya update para peserta GA. so nak mintak jasa baik kamu dan kamu la sebab ada yang bagi link blog tapi tak ada apa. mungkin kamu dah delete sebab me lambat umumkan pemenang.

pemenang akan me umumkan selewat-lewatnya esok dan paling awal malam ni. dah review pics dan dah select certain. kepada para peserta, check nama dan tunggu keputusannya ye.





my foot: good luck!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign