Fresh from the owner...

31 December 2011

Para Pemenang GA Rush Hour: TAHNIAH!!!

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


setelah sekian lama menanti, kini tibalah masanya saya pemilik Blog 3A's ini mengumumkan para pemenang bagi GA saya yang pertama tahun ini. cewah... ayat skema tak hingat! memang pening kepala nak pilih pemenang. semua gambar adalah ayng terbaik. tapi daripada kaca mata seorang aku, ada 10 pemenang semuanya. asal 6 je. tapi last minit tambah lagi 4 menjadikannya 10.

pemenang utama yang berjaya menarik minat juri adalah ini:

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

tengok muka pokcik tu. muahaha...

tahniah ye fiezahkecik.




pemenang-pemenang lain:

5. qlah


dan ini antara yang menang pics dengan entry ye:

1. Nida
4. Yus


sila ambil perhatian dan emelkan add anda untuk penghantaran hadiah ye. emelkan di nuranisalya@gmail.com. nanti saya dah pos hadiah tu semua saya kasi tahu. takut je pos barang tapi barang tak sampai-sampai kan. kesian kat korang-korang yang menang ni.






my foot: ada GA duet sempena dengan kedatangan Tahun Baru ni. tunggu ye!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. wahhh, nama saya pun ada :) thank youuu :) dah hntr alamat dah kat emel :) thank you thank you! :) tahniah buat pmnang lain :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah syukur.. rezeki keluarga. Terima kasih tidak terhingga buat Anisalya sekaluarga.

    Nida dah sent details harap selamat diterima (fuf323@gmail.com)

    Tahniah juga buat para pemenang..:)

    ReplyDelete
  3. Tahniah pada yg berjaya!!

    ps; dah berlaku pd sy, pos hadiah x sampai2.. :-(

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. hehe ;D

    saya baru nak hantar emel

    aqilah214@yahoo.com.my

    p/s: thanks :)

    ReplyDelete
  5. eh menang ke? hehe. sorry baru online. kejap lagi saya email. thanks ye :)

    ReplyDelete
  6. Saya dah emailkan tadi. thanks ye. Alhamdulillah masih ada rezeki :)

    ReplyDelete
  7. ya allah... say ada rupanya!

    yahoooooo!

    syukur sgt :)

    mekasih byk anisalya...

    nanti sya email k..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign