Fresh from the owner...

27 December 2011

Nak buat review la konon.

sebelum tu nak tanya ada sesiapa tahu macam mana nak ablekan right click pada blog? last year konon-konon macam best je nak disablekan tapi dah tak ingat semua. kalau ada yang tahu tolong ye. hehehe... ni nak cerita pasal produk la.

hari tu ada kata macam best je Jewel Alaisyah kan? tapi tak masuk pasaran kat sini lagi. sekarang ni pun still tak ada lagi. so, me asked my friend kot-kot area dia dah keluar. Negeri Sembilan kan dekat dengan KL. mesti dah sampai barang tu.


dan biasanya juga, benda-benda macam ni mesti ada dalam pack. tapi tak semua yang kita nak ada dalam pack tu. mesti ada yang kurang. dan harga untuk setiap barang tu, boleh tahan la. macam produk Syahirah la. kalau beli je mesti ada perfume. yang ini pun sama je. perfume dia wangi. aku bagi my dad sebab dia suka bau-bau lembut ni.

setakat guna ni alhamdulillah... kulit rasa lembab je. tak kering. tapi macam biasa. kena ikut step pakai la. kalau tak rajin memang takkan dapat hasilnya. ewah... siapa yang sangat rajin nak cuci muka, pakai toner dengan serum bagai tu? orang yang ala--ala malas tu tak sesuai. ngeee... aku add on toner dengan skrub. dah berkurun guna skrub baru la ni la tahu cara betul menggunakannya. huhuhu... malu saya!!!







my foot: terima kasih Ana sebab bagi hutang produk ni ye. muahaha... masuk buku 3x5 ek?!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. nanti shiela tolong tengok2 kan ek...badan tak berapa sihat siket pas pregnant ni tu yang lambat siket nak reply.. ;)

    ReplyDelete
  2. buku 3 5 yer? ekekkekeke

    ReplyDelete
  3. x dapek buke 3x5 der... hahaha ada bunga nih.. siap dah jadik pokok.. muakekekke....

    Makcik Kayo....

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign