Fresh from the owner...

26 December 2011

Mood ceriakan pagi anda!!!




WIKIPEDIA: Aku tahu semuanya.

FACEBOOK: Aku pula kenal dengan semua orang.

GOOGLE: Aku ada semuanya.

MOZILA: Tanpa aku, korang tidak boleh diakses.

IE: Wei Mozilla, sendrik mau ingat ha…gua kan ada..!

MOZILA: Lu pehal? Kacau line orang jer!

IE: Lu dulu la mamat, mengaku lu sorang jer boleh akses pada diaorang tadi!!

INTERNET: Sudah!!! Jangan gaduh-gaduh. Kalau aku takde, korang lagi la takde. Power tak aku?

FACEBOOK: Hmmm... akulah yang paling ramai dikunjungi. Jadi gua yang terbaekkkkk!!!

YAHOO: Facebook, jangan riyak. Kalau aku takde, mana boleh buat email!

GOOGLE: Yahoo, gua kan boleh buat email gak!

INTERNET: Zzzz… gua tau gua paling hebat.

TNB: Diamlah korang!!! Nanti aku matikan elektrik, baru korang tau siapa paling power!







my foot: muahaha...

pic godek2 kat Google Image


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign