Fresh from the owner...

25 December 2011

Mood baik je nak update peserta tapi...

budak-budak dua orang ni dok berkelahi la pulak. ada je yang tak kena. tension la pulak ibunya ni. tambahan pulak pagi ni hujan. macam sedap je kalau layan mata. hahaha... tapi perut la pulak berkeroncong. nak makan apa la pagi ni? macam malas je nak masak. huhuhu...

ingat nak goreng durian. tapi penyakit M tu ada. mahu layan Azfar tidur sebelum fikir nak makan or nak masak apa. hmmm... ada suggestion? kamu-kamu makan apa?






my foot: baju pun banyak lagi tak basuh. semuanya tunggu mood. ngeee...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. saya santap nasi lemak je. en suami belikan sblm keluar gi memancing.. hihihihi kain baju dah siap basuh awal2 lg..hehehehehe

    ReplyDelete
  2. Assalam,

    Disebabkan penyakit malas pun turut menular kat sini...

    kami makan roti + telor setengah masak jak pagi td..

    hehehhe..

    ReplyDelete
  3. penyakit M pun ada kat sini,baju blom belipat sbb tunggu mood n bizi ke hulu ke hilir bawa fam jenjalan..aiyark..!

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign