Fresh from the owner...

12 December 2011

Membantu seadanya!!!

terbaca tentang ini kat wall member FB. katanya ini baby cousin dia. sekadar membantu seadanya. jika ada yang sudi, hulur-hulurkanlah bantuan.



segala-galanya tentang baby comel tu ada tertera kat atas. kita bernasib baik memiliki anak yang cukup sifatnya. tapi ada antara kita yang diduga. dan paling menyesakkan tidak mampu menyediakan sejumlah wang yang diperlukan. 

harapannya agar adik kecil ini mampu bertahan dan menerima sumbangan bagi membolehkan dia menjalani rawatan perubatan dalam memastikan dia dapat hidup seperti insan lain.







my foot: bersyukur dengan pemberianNYA.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. ya Allah kesiannyaa...nk bantulah setakat termampu...

    ReplyDelete
  2. kesian kalau tgk baby yg sakit. Sedangkan org dewasa pun sedih inikan baby

    ReplyDelete
  3. kesian kan dia,kecik2 dah melalui penderitaan..moga ada yg sudi membantu.. :(

    ReplyDelete
  4. Allahuakbar siannya tgk adik Halim ni, moga ada yang Sudi membantu, moga baby ini sihat sentiasa, dugaan buat ibu bapa baby ini, mengingatkan Kita mensyukuri nikmat Allah

    ReplyDelete
  5. Do you wish to get significantly more targeted free visitors from search engines for your website almost effortlessly? Well, with increased exposure around the internet it's possible. But most website admins are yet not aware of how to get the popularity that multiplies itself within days. As lot of webmasters say, this backlink and traffic service can get potentially thousands of visitors to almost any website. So just visit http://xrumerservice.org to get started. :)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign