Fresh from the owner...

20 December 2011

Masih kurang...

kurang sihat sebenarnya. jadik mood ke laut dalam. berombak dan bergelombang. muahaha... mula-mula sakit-sakit badan. sakit perut, sakit kepala. kemudian batuk-batuk dan hampir kehilangan suara, sekarang ni sakit mata pulak. sekali sakit, semua sakit ada. tak apa la. ini dah bahagian aku. reda dan menerima seadanya.

jadik kalau berkesempatan aku BW ye. ini pun just nak update je. bukak boboiboy bagi anak-anak tengok, tu yang update blog sikit. okay la. gatal pulak tekak ni. nak pergi minum dulu la.






my foot: belum sempat update para peserta GA. sorry ye!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. jaga diri baik2 yea sis. kalau dah sihat nt blh buat n3 meriah macam sebelum2 ni hihihihihihi

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign