Fresh from the owner...

01 December 2011

Macam-macam color ada.

ini cerita terakhir tentang wedding my BIL. banyak pulak cerita kan? hehehe... theme kaler sebelah my BIL: colorful. macam ada seorang saudara terdekat cakap: "Semua kaler dia nak conquer!" muahaha... sebab tu aku kata my BIL ni macam kisah tak kisah je. encik suami cakap BIL aku ni memang macam tu. nak yang simple je. dia kata, akad nikah tu je yang penting. okay la kalau macam tu.

time akad nikah, bajunya putih. majlis resepsi baju kaler hijau pucuk pisang. sebelah perempuan punya theme kaler (family la), kuning coklat dan hantaran daripada pihak perempuan kepada lelaki, hijau. sebelah lelaki pulak theme baju family, merah maroon gitu. hantaran lelaki kepada perempuan, biru. hahaha... meriah kan?

tak apalah. yang penting majlisnya dah berlangsung. jom layan pics dulu la.

susah nak tengok anak-anak ni fokus.

Azfar dok sibuk nak pegang benda alah tu.

pic candid la sangat.

ni antara pic yang tak blur.

semua ada ke?





my foot: dah habis part my BIL. next year ada seorang lagi menanti. my SIL. bertunang kalau tak ada aral bulan 1. kawin? yang tu kena tunggu la.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. Comel pengantin perempuannya.. :D

    ReplyDelete
  2. anak2 kalau kecik2 mesti susah nak suruh semua pandang camera kan.kena try byk kali ehehe...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign