Fresh from the owner...

05 December 2011

Jalan-jalan cuci mata.

entri malas nak letak pics. ngeee...



tak sempat nak BW rumah kawan-kawan. ada yang sempat singgah tapi tak sempat pulak nak tinggalkan komen. huhuhu... encik suami ada balik on saturday. itu masa the kids reunited with the father la. encik suami kata lepas ni tak tahu la bila lagi ada cuti. dan dengar pulak anak-anak tak berapa sihat, itu yang dia balik jugak. dia sampai pun kiranya dah hampir nak petang jugak la. around 1pm. sampai-sampai je dia ajak bawak anak-anak berjalan.

budak-budak tu tentu la suka. bukan selalu pun dapat jumpa abahnya. lebih kurang pukul 5 jugak le bertolak daripada rumah ni pergi jalan-jalan ke Alamoda. Jakel kan ada buat sale besar-besaran. kat sebelah Jakel tu pulak ada Butik Ariani. pun sama buat sale. tapi tak pergi pun. saja jalan-jalan bawak anak-anak. masuk Alamoda tengok kain macam tak best mana pun. kain yang sama jugak masa aku datang dulu. kain yang tak sale pulak mahal. jurujual pun dok promote kain mahal instead of kain yang tengah di'sale'kan. huhuhu...

tak membeli la kat Alamoda sebab tak berkenan dengan kainnya. mungkin jugak Alamoda kat sini kecik nak dibandingkan dengan Johor punya. next time je la pergi lagi. dah puas pusing-pusing, abahnya ajak makan kat Tanjung Lumpur. so , ke sanalah kami makan-makan.

apa cerita kat sana? nanti cerita la ye. hehehe...






my foot: hari ni hari special encik suami. have a great day ahead dear!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign