Fresh from the owner...

15 December 2011

Hadiah dari hati.

hadiah bukan untuk ibu tapi untuk anak-anak. hari tu encik suami called tanya nak belikan apa untuk the kids sebab kalau dia tak ada lama, anak-anak ada la aktiviti sikit. dia bagitahu apa yang ada kat kedai tu. kedai macam kedai RM2 tu la. budak-budak ni kejap je mainnya. lepas tu buang entah ke mana.

so, aku suggest la dua barang untuk dibeli. setiap seorang dapat dua benda. Alya dengan Anis je. Azfar kecik lagi nak main pun. memang excited bebudak ni bila dapat hadiah daripada abahnya. apa yang abah beli? jom tengok.

yang ni board melukis dan boleh padam tu.

yang ni pulak buah-buahan yang boleh potong dan cantum semula. ada pisau dengan cutting board.


pukul 3 pagi dia orang buka dan main benda alah ni. the father of course la melayan. me ambik kesempatan tidur je. siapa suruh the father kejutkan anak-anak. okay. bukan abah yang kejutkan. dia orang terjaga. tapi abah dok promote mainan pulak bila anak-anak jaga. abah lebih tak sabar nak tengok reaksi anak-anak. tu pasal layan dia orang sampai dia orang tak tidur.

lepas abah ibu solat subuh baru anak-anak tidur termasuk la dengan encik Azfar tu. tu termasuk dengan parentsnya sekali ye. huhuhu...







my foot: bila duduk jauh-jauh macam ni la. anak-anak rindu abah. abah rindu anak-anak. ibu? okay je. muahaha...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. ye ke ok tu? hanya perempuan saja yg mengetahuinya kan kak kan? hahaaa.

    ReplyDelete
  2. pukul 3 pagi terjaga semata-mata nak main mainan? wahh..

    ReplyDelete
  3. say suke lak mainan buah cantum tu...

    baru ek?

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign