Fresh from the owner...

05 December 2011

Gadis payung!!!

layan pics Alya masa balik kampung hari tu. sampai je kat rumah my MIL, ada payung kat luar. Alya apalagi, keluar daripada rumah dan main payung tu la. kebetulan hari hujan. memang payung kalau dah basah takkan nak simpan terus. macam-macam aksi la minah kecik ni.




Alya tak suka pakai seksi. nak pakai baju ni pun puas pujuk. tapi baju ni ada covernya. bila dah sampai rumah MIL, aku tanggalkan. tu pun da macam tak puas hati. tapi aku pujuk baik-baik cakap dengan dia kejap lagi nak mandi. tak pakai pun tak apa. hehehe...

dia baru tiga tahun tapi tak suka seksi. doa ibunya ini sampai ke besarlah dia macam tu. memang penat sikit melayan sebab gaun-gaun ni dia bukan suka pun. tapi kalau dah dibeli mak dan bapak saudaranya, kena pakai jugak kan? takkan nak membazir.





my foot: insyaAllah Alya akan dihantar ke PASTI tahun depan. untuk dia berkawan dan jugak kenal dunia luar. tapi masalahnya, Alya ni susah sangat nak makan. pening kepala nak buat macam mana. sebiji macam ibu saudaranya jugak. huhuhu...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. alalala payung lebih besar drpd tuan payung. kalau angin kuat mau terbang. bagusnyaaa tak pakai seksi, oni kita pakaikan je seksi meksi, hahaaa. sbb nnt dh bsr takde peluang nak pakai.

    ReplyDelete
  2. gadis payung ceksi yang paling syomel hehe

    ReplyDelete
  3. hik3. bsrnyer pyg dier :)

    ReplyDelete
  4. baguslah kecik2 dah segan nak pakai pakaian seksi

    ReplyDelete
  5. besar payung mau dibawa terbang budak kecik tu kang hehee

    ReplyDelete
  6. punya la beso dia punya payung! hehe

    ReplyDelete
  7. If kurang mkn tp kuat minum susu pun dah ok dah dear :)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign