Fresh from the owner...

31 December 2011

Entri kedua terakhir tahun 2011

aku rasa aku start rajin berblog semula selepas lahirkan Azfar. sepanjang pregnantkan dia memang alah dengan komputer. sama jugak dengan Kak Long dulu. lepas tu baru la macam seronok sikit nak menaip itu dan ini. walaupun sibuk dengan 2 anak dara dan seorang teruna, hidup aku masih dirahmatiNYA. dikurniakan si bijak pandai dan keletah dengan macam-macam gelagat dan aksi memang cukup menghiburkan dan menaikkan darah jugak adanya.

anak dara ni akan ke sekolah next year. alahai...

yang ini pengikut setia her sister.

yang ini hencem boy saya yang suka sembur-sembur.


dugaan dan rintangan tetap datang silih berganti. tapi kita masih di sini. setia menyokong sesama sendiri walaupun ada kala badai menjengah tapi hati kita masih satu. masih mahu berada di sisi menemani kerana kita sudah mengikat janji.

harapnya, 2012 menyatukan kita di bawah satu bumbung. dan harapnya ada impian yang berjaya direalisasikan tahun depan. insyaAllah. kita tetap bersatu kerana adanya kamu dan kamu dan kamu dan juga kamu.







my foot: bersyukur dengan apa saja yang diberikanNYA.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. comelya anak2 akk.. hihi .

    moga kita semua dilindungiNYA :)

    ReplyDelete
  2. mereka semua sungguh comel!! suka tengok la..

    ReplyDelete
  3. anak2 kita sama agaknya umo kan....2 pompuan sorang lelaki, kebetulan betul....yang bungsu brapa age ye?

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign