Fresh from the owner...

09 December 2011

Dah deadline. Ngeee...

semalam ke klinik untuk dapatkan injection sebab tempoh 3 bulan tu dah berakhir. malas nak makan pil sebab takut termiss je. mana ada pregnant lagi. bagi besar si Azfar dulu dalam tempoh dua ke tiga tahun baru fikir tambah baru. hehehe...

alhamdulillah... setakat inject ni tak ada masalah apa pun. cuma starting je badan sakit-sakit. kesan ubat kot. lepas tu okay je. tak ada masalah lain. hari tu ada baca paper pasal this woman. dia tanya doc pasal kesan sampingan injection yang dia ambik tu. sebab dia punya period lama dan banyak. berhenti kejap dan datang semula.

dia kata sampai dia terpaksa masuk darah untuk ganti darah yang keluar banyak tu. dan selalu je rasa penat sebab tak cukup darah. so, dia tanya doc. benda tu normal ke? doc kata kesan sampingan pada orang tu berbeza dan miontak dia check. mana tahu tu bukan kesan sampingan tapi kanser. takut jugak bila baca tu. huhuu...







my foot: mahu layan Alya sekejap. asal malam bawak ke pagi je sakit perut. siang-siang tu sihat je melompat bagai. anak! anak!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. rasanya, kita nak makan pil je la kak.nak belajar berdisiplin. hehehe, kalau tak serasi juga, makanya merancang sendiri je la.

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign