Fresh from the owner...

30 December 2011

Broadband dah exceeded!!!

disebabkan guna prepaid, bila broadband punya bandwith dah terlebih daripada hadnya, macam-macam benda la keluar. line pun semput-semput jugak. ni semua gara-gara tengok kartun kat youtube. tapi tak kisah as long as Kak Long gembira dah cukup buat aku.

so, memang tak dapat la nak merayap-merayap kat rumah kawan-kawan. setakat post entri ni tak tahulah berapa lama sebelum celcom web page amik alih. nanti la beli topup baru. leceh la macam ni. takkan nak ke kedai malam-malam ni carik topup. ingat bujang lagi ke? huhuu...

pada yang sudi singgah tu terima kasih la ye. nanti saya balas kunjungan tu.






my foot: celcom! celcom! reda jelah aku ni dengan dugaan yang satu ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. Tap per sis..
    Dah topup nnt dtg jenguk kami ye.. :)
    Happy New Year!! ;)

    ReplyDelete
  2. emmm biasa la tu. kdg2 terleka layan youtube, tau2 nak publish post pun sempat bt keja rumah sampai siap hihihihihihihii

    ReplyDelete
  3. itulah kan kalau broadband exceeded mestilah terkedek2 jadinya kan anis..sabar jela

    ReplyDelete
  4. i punya pki bayar bulan tu pun dorang dok kasi sms ckp kena tambah lagi dah terlebih pki..means kena beli yg lagi besar dan lagi mahal le :(

    ReplyDelete
  5. never mind la kak, tak kena cekik pun kalau tak datang blog org lain. hahaaa. kak kita minat betul dgn akak punya waktu solat tu, mana nak cari eh.

    ReplyDelete
  6. saya pakai tm stemix wireless.. okla takle semput2

    ReplyDelete
  7. sama cm sy.. brdband sk jd kedek2.. hihii

    btw slmt thn br

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign