Fresh from the owner...

06 December 2011

Azfar demam lagi.


budak kecik ni demam. lepas abahnya balik Johor, dia demam. demam rindu kat abah kot. hari tu sebelum abah balik, Azfar dok pandang je abah sampai abah tanya: "Azfar kenapa?" dia paling awal kena tinggal. jumpa abah pun jarang-jarang.

semalam lagi dah aku rasa, macam nak demam je si kecik ni. kepala dia panas. tapi dia still aktif. alhamdulillah. harap-harap tak berlarutan la ye. abah mesti risau sebab adik kecik ni demam. tapi nak buat macam mana. abah cari rezeki. abah tengah usahakan nak bawak balik balik family kecik dia ni ke Johor as soon as possible. 

insyaAllah... ada rezeki ada la.






my foot: tidur dah si kecik ni. dok merengek je sepanjang malam. pagi ni baru tidur. huhuhu... ibunya? okay lagi. alhamdulillah.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. Hope he will get well soon. :)

    ReplyDelete
  2. walaupun demam, tapi tetap maintain syomel :)

    ReplyDelete
  3. dah sihat?..sian azfar...abah cari rezeki tu..

    ReplyDelete
  4. alahai...semoga azfar cepat sembuh ya...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign