Fresh from the owner...

08 December 2011

Appointment jangan dilupa!!!

dah cukup tempoh. dah cukup 3 bulan. hari ni ada appointment around 10am. luckily, tak ada anak-anak yang perlu dicheck-upkan bulan ni. so, ibu je la bawa diri pergi. kejap je. takkan la untuk dapatkan apa yang sepatutnya tu lambat bebenau kan?

hehehe... 





my foot: anak-anak ni senang nak pujuk kalau aku nak keluar sorang-sorang. alhamdulillah... tak ada la menangis-menangis nak ikut. very understanding... (♥♥,)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. cek up apa ni?

    pregnant ke?

    bagusnya anak tak sibuk nak ikut...klu anak sya dah meraung sebatu...hehe

    ReplyDelete
  2. Bagusnya anak2 tak merengek nak ikut, senang ibunya nk jumpe doc, nk dptkan apa tu you? Hihi

    ReplyDelete
  3. check apa tu? ce cite....
    anak2 mak takde, jg diri leklok ye :D

    ReplyDelete
  4. Bijaknya diorang.. ;) Senang ati nak tgglkan deme kalo ada hal.. ;)

    ReplyDelete
  5. wah saya pun nak tanya soalan yg sama.check up apa tu?hehe..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign