Fresh from the owner...

09 December 2011

Aktiviti kalau berjalan jauh.

aktiviti anak-anak macam ni la kalau berjalan jauh dan kalau tak tidur. sebab tu aku prefer dia orang tidur je. kalau tak kejap ke depan, kejap lagi kat belakang. lepas tu dok mengacau abahnya drive. hahaha... layan pics je la.

 jumpa topeng ultraman. dah tu dok baring-baring kat bawah la pulak.

 carik benda lain pulak. entah khazanah apa la ada kat bawah tu.

budak ni cool je. dia tidur, menyusu dan sambung tidur semula.







my foot: banyak lagi pics dia orang ni. tapi malas nak tepek semua. just letak mana yang perlu je. dah besar nanti dia orang boleh tengok macam mana gelagat dia orang kalau berjalan jauh or balik kampung.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. Blog anis makin cantik la, kemas Dan tersusun, anak2 Aju plak bergurau Dan berkelahi dlm kete, klu balik pahang fening dibuatnya hihi

    ReplyDelete
  2. budak2 mmg suka duduk celah seat tu kan? sama la ngan oni, habis segala bantal diturunkan kat celah tu, sudahnya dia tidur seat depan juga.

    ReplyDelete
  3. heheeh kalau ada kawan...ade jelah benda yg nak dibuat berdua...

    ReplyDelete
  4. muka semua cm photostat..comel jeee

    ReplyDelete
  5. Aqil x diam kalo jln jauh.. Kejap kedepan kejap ke belakang.. Pastu menjerit sana sini.. Adoi!! Tension dibuatnya.. Rasa nak cepat2 sampai..

    ReplyDelete
  6. kalau ada kawan ok sket, kalau takde kawan macam aleesya dia cepat boring

    ReplyDelete
  7. Samala ngan anak I emill tu ni..heheh..

    ReplyDelete
  8. hik3. dak cool tuh comel :)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign