Fresh from the owner...

27 November 2011

Untuk renungan bersama.






my foot: pernah bacakan cerita Kura-kura dan Monyet to the kids. ceritanya macam dalam pic ni la. dia orang jumpa sebatang pokok pisang. Monyet nak bahagian atas dan bagi kat kura-kura bahagian bawah. in the end, yang monyet rasa dia akan dapat hasil lumayan sebab dapat bahagian atas, tak dapat apa-apa pun. tapi kura-kura pisang dia akhirnya berbuah. tu yang ada peribahasa: 'Don't judge a book by its cover!'


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign