Fresh from the owner...

18 November 2011

Semangat ye Malaysia (1) kalahkan Indonesia (0).








my foot: untuk kenangan-kenangan je. sebab aku jarang tengok bola. tapi tadi tengok jugak. malas nak tengok sebab anak-anak sure kacau abahnya. tension dia. Malaysia main okay. aku rasa bila dia orang jumpa team kuat baru dia orang main cemerlang kot. kalau tak mesti dah menang dengan Singapore game pembukaan hari tu. tapi menang kalah tu adat pertandingan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign