Fresh from the owner...

01 November 2011

Packing barang pun malas. Huhuhu...

semalam masa called encik suami, dia tengah cat rumah. bakal pengantin pun sama cat rumah. nak harapkan siapa lagi ada kat rumah tu kalau tak dua orang lelaki ni je. hahaha... orang lain balik hari Khamis malam kot. mana sempat nak cat rumah bagai.

dia tanya dah packing baju ke belum. aku dah tentu la jawab belum. penyakit M ni selalu ada. memang macam ni la tiap kali nak packing baju. dah tahu berapa pasang nak bawak balik. cuma nak melipat-lipat tu la 'berchenta' sikit. tambahan pulak Azfar sekarang ni sangat susah nak duduk diam. kalau dengan orang lain okay je. dia nampak aku je sure nangis. mintak ambik dia la. adoiii...

so, encik suami kata... kalau susah sangat gulung-gulung je baju tu letak dalam plastik bag. sungguh ke  ni? aku buat betul nanti baru dia tahu. hahaha... hari tu aku ada cakap dengan dia, apa kata aku siapkan baju dan dia susun dalam bag. tak mahu pulak. boleh la dia rasa macam mana nak packing-packing barang ni. walhal bukan susah pun. saja je nak mainkan encik suami tu. ngeee...

lepas ni nak packing baju kejap. balik tuan besar nanti marah pulak sebab tak siap-siap lagi. lepas tu baru boleh BW okay. terima kasih ye pada yang sudi jengah. saya ni lambat sikit bab-bab BW. ramai sangat PA yang sibuk nak tekan-tekan keyboard ni.





my foot: mahu siapkan entri sikit sebelum boleh packing baju. nanti boleh BW je kan? hehehe...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. Ibu yusuf selalu berangan nak ada mesin lipat baju.. hehe.. jgn kan nak packing baju dlm beg, lipat baju hari2 pun selalu tertangguh.. huhu..

    ReplyDelete
  2. ok slow2 yer :)
    ps: header tuh comel :)

    ReplyDelete
  3. Hik3!!! Gulung2 jer?! Amboi senangnya.. Hi3!!! Sama lah ngan ina sis, kalo time nak jln kemana mst kita yg kene siapkan beg.. Bila tanya hubby nak bawak apa "bawak je le apapun baju bpe helai" Suh check blk brg2 dia x nak.. Tp bila ada yg tertinggal mula membebel.. Adoi!! Tensen teman dibuatnya.. Hu3!!

    ReplyDelete
  4. bab packing baju plg sy tk suka..kalo boleh nk bwk 3,4 beg..huhu

    ReplyDelete
  5. akak nak header cam tu? eh ada kene mengena ke ngan entry. wakakka

    ReplyDelete
  6. kalo nk lagi senang takyah gulung takyah lipat...angkut je dgn hanger2 tu bawak masuk kereta...atau sumbat je semua baju dan brg2 dlm pelastik sampah...hehehe ade berani?

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign