Fresh from the owner...

21 November 2011

The kids!!!


ini my kids dengan twin cousins dia orang. ni time resepsi. kebetulan, cuaca cerah panas. budak-budak ni bergerak ke sana sini macam tempat tu dia orang yang punya. mujur jugak buat kat dewan. jadik ada space untuk dia orang ni berjalan tanpa perlu fikir selamat ke tak kalau dia orang main. sebabnya, kereta parking kat luar. yang parking kat dalam tu families je.

4A's. dia orang ni ada masa tertentu kamceng la.ada masa, bergaduh jugak. kena pulak Alya memang dominan. garang. dia kecik tapi suka buli orang. dia tak kira siapa. hopefully jangan samapi besar macam tu dah le. tapi ada bagusnya jugak. orang pun tak berani nak buat macam-macam kat dia.

next year nak hantar sekolah. entah macam manalah keadaan dia nanti. huhuhu...






my foot: anak nak sekolah, ibu pulak yang risau lebih. dia mesti okay punya la.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. mmg ye anis, anak nk skola maknya risau lelebih ehhehe

    ReplyDelete
  2. ala comeljer budak2ni posing kemain suka yerk... 4 a yerk...

    ReplyDelete
  3. Alahai..cutenyer mereka ni! Si Alya tu tersenyum comel!

    ReplyDelete
  4. OMG!

    suka nye gambo tu!

    semua senyum manis, semua ready dan semua behave!

    sejuk mata memandang ;)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign