Fresh from the owner...

08 November 2011

Hasil kerja last minute. Cantik tak? O_o

kenapa aku bulatkan sirih junjung ni? ada la.


Sabtu was my BIL punya wedding. akad nikah hari Jumaat dekat rumah my MIL. pukul 10 am waktu akad nikahnya. yang itu next time cerita. nak cerita yang ini dulu. hari sabtu tu semua hantaran akan dibawak ke dewan. resepsi untuk dua-dua pihak buat sekaligus je.

masa hari sabtu tu jugak, ada la satu barang hantaran tak cukup. kalau ikutkan, wng hantaran akan dibawak sama dan dikira sebagai salah satu hantaran hari tu la. tapi disebabkan buat kat dewan, takut jadik benda lain pulak pada duit tu. jadik daripada duit kena tukar pada sirih junjung. aku tak berapa nak faham cara kat sini macam mana.

pagi tu melilau la pulak nak buat sirih junjung. lepas macam tak jadik nak buat tu, my big SIL buat base and me sambung buat the rest. dalam keadaan terdesak tu macam-macam boleh jadik kan? memang aku tak ada idea mulanya. sebab tu aku tak offer diri. tapi sebbab dah diminta tolong, me buat jugak la. ni la hasilnya. macam yang aku bulatkan kat atas tu. ngeee...

guna bunga fresh yang my BIL dapat masa konvo.


amacam? okay? boleh tempah last minute ye. dengan syarat bahan-bahan tu ada. muahaha... sedia menerima tempahan bila-bila masa je.





my foot: kadang-kadang ada bahan-bahan sikit je tapi kalau dah terdesak sangat, semua benda boleh!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. cantiks...
    sirih junjung memang sweet je kalu buat simple mcm nie..

    ReplyDelete
  2. Uishhh!! Ok ler tu sis.. Cantek apa.. ;)

    ReplyDelete
  3. Sentuhan yg sungguh ayu.. cantek!!

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign