Fresh from the owner...

11 November 2011

Handsome boy saya!!!


handsome boy saya dah besar. dah nak masuk 6 bulan. kejap je masa berlalu kan? rasa macam baru je lahirkan si Azfar ni. kat Terengganu ni dia jadik kesukaan sebab dia chubby berbanding dengan his sisters. dan dia sangat manja ye.


nak kata manja sangat tu tak la jugak. tapi Azfar ni tak boleh baring lama-lama. duduk lama-lama pun sama. dan yang paling dia pantang kalau nampak aku. hehehe... kalau tinggalkan dia kejap dengan siapa-siapa je la, kalau aku datang jenguk, nanti berbunyi la dia mintak diambil. okay... anak manja ibu ni.


yang paling utama menjadi kesayangan kakak-kakaknya. pantang hilang, mesti ada yang carik. dan Kak Long la orang yang paling pandai layan si Azfar ni. Kak Ngah suka kacau dan suka baring atas badan mamat kecik ni. 

disebabkan dia chubby, lenguh jugak la tangan masa kenduri kawin my BIL. dok pegang dia je. huhuhu... apa yang penting, Azfar sihat. alhamdulillah.






my foot: belum boleh dibooking lagi ye anak teruna ni. muahaha...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. mmg hensemm le...aunty rasa nk pi sana culik kamoo....hehee

    ReplyDelete
  2. mmg encem!

    teringat anak sya pun ada pose camtu dulu atas tilam yg sama...hehehehe

    ReplyDelete
  3. alaaa...comelnya duk meniarap

    ReplyDelete
  4. olololo budak pipi labuh ni.... geram nye...aunti dh ketap2 gigi dh neh

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign