Fresh from the owner...

30 November 2011

GA: Jelajah Jemari Asmara!



pagi Rabu ni nak sertai GA daripada Puan Zefa. support GA kawan-kawan. hadiah daripada Jemari Asmara pun best. tak rugi pun join GA ni. mana tahu untung nasib boleh menang.

tarikh tutup GA ni 1 Safar 1433H bersamaan dengan 26 Disember 2011. jangan tunggu lama-lama. nanti ter'missed' tarikh dah rugi.

"apa yang saya suka tentang Jemari Asmara? hakikatnya, saya masih dalam proses mengenali dan juga menjelajahi blog Jemari Asmara ini. saya tahu tentang blog ini pun dua tiga bulan lepas dan tertarik dengan bahasa yang digunakan.



penting sesuatu bahasa tu kan? walaupun blog untuk diri sendiri tapi kata-kata yang tertulis ada masanya cukup mencuit hati dan perasaan.



ada juga terselit motivasi untuk lebih memajukan diri.



juga kata nasihat dan pandangan untuk renungan bersama agar diri sendiri tidak lupa, apatah lagi kita yang membacanya.


dan yang paling saya suka adalah ruangan resepi. menjadi atau tak tu perkara kedua. yang pasti, apa yang kita masak itulah yang akan menjadi santapan keluarga. apa yang penting air tangan ibu walau sesibuk mana sekalipun bekerja.

itu yang dapat saya simpulkan tentang Jelajah Jemari Asmara saya ye!!! harap-harap ada rezeki saya. kalau tak bernasib baik pun tak apa. sudah tertulis semuanya tu. hehehe...


- ID follower: anisalya
- Jemari Asmara tersenarai di dalam blog list di sebelah kiri (Lovely Mom)
- Banner Jelajah Jemari Asmara terletak di sudut kiri bawah




pics godek2 di Google Image


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. rajin nya join GA.. gudluck ye!

    ReplyDelete
  2. jom join GA ct plak....=) salam perkenalan

    ReplyDelete
  3. Datang intai.. hihi.. nanti pas tarikh ttp ibu yusuf datang lagi bagi markah. Sudai tersenarai ya.. sila semak.. :D

    ReplyDelete
  4. salam .Jom join!

    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/12/giveaway-by-darkbatmancom.html

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign