Fresh from the owner...

21 November 2011

Dalili Michelle, Deqwan, Zahiril Adzim dan Sheira Ayob dah selamat pun.

semalam tertengok Melodi sebab my SIL dengan biras ni tengok rancangan tu. tengok pun dah dekat nak habis. so, dapat la tengok pengacara Melodi Michelle Wee atau nama Islamnya Dalili yang dah selamat jadik isteri kepada Deqwan. manis je rupanya. Michelle dah convert since Julai this year.

Zahiril Adzim dan Sheira Ayob pun dah selamat jugak jadik husband and wife. musim artis kawin ek. dalam pada tu, heboh jugak dengan perkahwinan Syella Kamaruddin yang cecah RM15 juta. hmmm... perlu ke cakap perkahwinan tu cecah RM15 juta?! boleh keep it as a secret kan? tak ada la nak dengki-dengki. tapi artis ni masa nak kawin canang bukan main lagi. tapi bila ada je yang tak kena, senyap. no comment bagai.

apa-apa pun, harap masing-masing bahagia. semoga kekal ke akhir hayat. eh, Ezylnn pun dah selamat jadik wife orang. jom la layan gambar pics kawin artis-artis ni.

Dalili Michelle dan Deqwan

Zahiril dan Sheira

persalinan kedua Zahiril dan Sheira

Syella Kamaruddin dan perkahwinan RM15 juta

seksi kan? huhuhu...

Ezylnn yang sah bergelar isteri







my foot: ada lagi yang nak kawin ke? hehehe...

pics kredit to Beautifulnara, Kosmo! online dan godek2 kat Google Image


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. Mesti ada punya sis.. Hi3!! Dah hujung2 tahun ni.. Mst ada yg nak nek pelamin tuh.. ;D

    ReplyDelete
  2. Cantik2 semua pengantin2 tu.. tp rasa sejuk je mata tgk si Dalili tu.. :D

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. selamat dah mereka... dni lak dupdap bulan doblas :D

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign