Fresh from the owner...

20 November 2011

Cuaca yang sangat sejuk dan kemalasan yang melanda.

semalam cuaca cerah je. tapi pagi tadi dah start hujan. lebat pulak tu. pergh... sejuk gila!!! my MIL pulak baru je balik daripada Melaka after sending my SIL kat Tangkak. dah tua-tua baru la dapat berjalan. masa muda-muda dulu arwah my FIL kerap tinggalkan my MIL. dah berumur ni la baru dapat ikut anak-anak berjalan-jalan.

pukul 12.30 pagi tadi baru sampai rumah. berjalan sakan eh. hari tu pergi JB hantarkan kereta untuk anak daranya yang jadik doc kat HSA tu. bila dah sejuk sangat pagi ni, jadik malas pulak nak bangun awal. lepas solat subuh, dok baring-baring melayan Azfar. mamat ni morning person. kalau kita bangun solat, dia pun sama sibuk la.

daripada baring-baring tu, terlelap pulak. sedar-sedar je rasa Azfar tepuk muka. eh, mana pulak Azfar ni?! pesal gelap ni? meraba-raba kejap dalam gelap dok mencari Azfar (ingatkan mimpi tadi). hahaha... boleh pulak gitu?! 

MIL kot tutup lampu semua. tengok-tengok jam dah pukul 7.45 am. tak ada orang pun bangun lagi. semua dah bermalas-malasan. okay, hari yang sejuk dan aman damai memang macam ni kan? sabar je la.






my foot: weekend kamu-kamu macam mana?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign