Fresh from the owner...

12 November 2011

Birthday Aina!



aku still ada kat Terengganu. next week balik kot sebab encik suami still ada kerja kat sini. dan hari ni adalah hari lahir anak buah my husben. 12.11.11. next year baru cantik tarikh sambutan hari lahirnya. 12.11.12. tapi kita ni kadangkala taksub sangat dengan angka cantik macam tu. kalau boleh macam-macam nak buat supaya tarikh tu sentiasa dalam ingatan. iye ke? dalam papaer pun ada kata 'Jangan Taksub dengan Angka Cantik!'

aku? memang tak kisah. cantik ke tidak ke angka tu, hidup tetap berjalan macam biasa. angka tu tak menentukan apa-apa pun kan? pada keluarga mangsa nahas jalanraya, pasti tarikh tu akan dikenang sampai bila-bila sebab tarikh tu la yang menyebabkan mereka kehilangan ahli keluarga. takziah untuk mereka.

pada Aina, happy birthday!!! dah besar dah Aina. dah 11 tahun. tahun ni ibu Aina malas nak celebrate birthday dia. tak ada la Chocolate Indulgence. huhuhu...






my foot: age is just a number. apa yang penting, apa pencapaian seiring usia kita tu.

pic godek2 kat Google Image

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign