Fresh from the owner...

29 November 2011

Berwajah baru la.

blog dah bertukar rupa. editied by Shiela Latif. terkejut jugak pagi ni bila buka tengok dah ada rupa baru. thank you yang!!! saya suka dengan hasil kerja awak. puji lebih-lebih nampak? hehehe... kalau nak edit blog, boleh je ke blog shiela. dia sure layan dengan baik.

mahu menikmati permandangan blog ni kejap ye. hehehe... bukan taksub tapi menyayangi je.







my foot: hari pertama untuk encik suami. semoga dirahmati Allah hendaknya.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. Cantik!! Tp kenapa tulisan di sidebar bertindan2?

    ReplyDelete
  2. shiela dah tukar...bagitau jje lagi k shiela tunggu kalau ada apa2 yg tak kena :) thanks anis :)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign