Fresh from the owner...

17 November 2011

Berblog dengan skrin yang sangat kecik.

kebetulan duduk kat luar. lappy dalam bilik. malas nak berjalan masuk bilik. so, guna je my BIL punya netbook yang kecik je skrinnya. 7 inci kot kalau tak silap aku. alahai... tak puas nak tengok blog. tapi gigih jugak guna. hahaha...

bercerita tentang cerpen yang keluar dalam Jelita tu... pada MamaNoriz: "Memang dapat saguhati. Send kat mana-mana pun insyaAllah ada la saguhati."

hehehe... pada yang lain-lain tu, bakat kita berbeza-beza kan? ada yang mahir buat kek. ada yang mahir menjahit bla... bla... bla... dan minatnya memang daripada sekolah rendah lagi. memang suka menulis. naik sekolah menengah ada jugak menulis. bila masuk U baru betul-betul gigih menulis. tapi hasilnya tersimpan je.

bila ambik MassComm baru la hantar hasil tulisan tu ke majalah sebab masa tu dah kenal selok-belok dunia publishing ni. me majoring in Publishing. memang minat kat situ dan ambik course pun publishing jugak. jadik lebih faham dan lebih memahami.

terlebih bercerita pulak hal tu. okay la. pening dah tengok skrin kecik ni. nanti me BW ye. take care.







my foot: next year Pahang akan jadik perintis sekolah habis pukul 4.30 petang. perh... masak la cikgu-cikgu tu nanti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. me too. tgh kursus. so ipad jerk la. hu3

    ReplyDelete
  2. Mmg x puas kalo skrin kecik ina kat umah kalo maleh on lappy guna Iphone utk BW.. Mmg x puas tp gigih gak lah BW nih.. Hik3!!!

    ReplyDelete
  3. sebelum nikah dgn Mr B dulu...berblog berfb dgn skrin kecik tu jer...Masa tu gigih lah juga...kecik pun keciklah janji adoo...skrg dh ada skrin besoo...lama notebook ku terdampar bak ikan pauss.....


    sesekali mr B angkut lappy dia..kenalah guna si skrin kecik tu...

    ReplyDelete
  4. eh, naik plak nama sya kat sini...
    hehehe...

    best ek, sambil uat hobi sambil jana pendapatan...

    lucky u!

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign