Fresh from the owner...

28 November 2011

Auto publish!!!



aku rasa, siapa je yang ada entri 4-5 or more sehari tu mesti guna autopublish kan? unless online guna handphone. tak pun masa tu kat tempat kerja. tapi kalau banyak sangat entri mustahil la pulak boleh online je 24 jam. kalau tak ada kerja tu lain la.

sama la jugak macam aku ni. taip entri banyak-banyak lepas tu autopublishkan je. bukannya boleh online sentiasa. tak ada masa jugak. dengan anak-anak lagi. kerja yang tak pernah selesai lagi walaupun cuma fulltime housewife. tapi tetap sibuk ye.

macam nerti inilah. ini autopublish. terpaksa la buat macam tu. nanti nak BW senang sikit. tapi kadang-kadang tu dok melyan ke anak-anak ni dapat la buat satu je entri. ada masa tu kalau ada benda lain nak kena buat, langsung tak sempat nak update. hehehe...

rutin blogger macam tu la. apa pun, janji happy.




my foot: ingat nak lajutkan tempoh GA la. macam pendek je ruang masa untuk kamu-kamu carik pic. macam la ada sambutan sangat GA tu. tak apa la. buat pun untuk kepuasan diri. sob... sob... sob...

pic godek2 kat Google Image



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. sy slalu je gune autopublish...bile byk yg nak d postkan..xkan dalm satu hari nk post sume..so autopusblish lah jd mediumnye :)

    Entri Terkini | Done With MMU Terus Balik!

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign