Fresh from the owner...

15 November 2011

3-in-1!!! Bahaya yang tidak kita sedari.








my foot: time study dulu selalu jugak ambik nescafe 3-in-1. dan masa tu dengar ada seorang budak ni pergi jumpa doc cerita pasal dia tak boleh tidur dan selalu je rasa berdebar-debar. doc tanya ada ambik minuman 3 dalam 1. dia cakap ada. doc pesan kurangkan sikit demi sikit. katanya bahan dalam 3-in-1 memang bahaya. me after study tak minum lagi instant punya. kalau nak bancuh sendiri je.

sumber: akhbar kosmo


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. dlu2 msa belajar hari2 kot..hihihi

    ReplyDelete
  2. erks...........skrg pun hari2 gak...3 in1 nestum lah...milo lah...whote coffee lah...adesssssss

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign