Fresh from the owner...

11 October 2011

Tranformasi berakhir!!!

kejadian ni berlaku isnin lepas. geram punya pasal, aku tarah habis rambut si kecik ni. tak ada nak hantar kedai lagi dah. nak tunggu dia 6 bulan? lagi tak ada makna. hehehe... mula-mula cukur sikit-sikit je. tapi bila cukur macam tu rambut dia mula la terbang ke sana sini. kena kat badan, miang pulak. walaupun dah letak bedak tapi still melekat.

ini masa rambut panjang lagi.


my sis yang nak ke hospital pagi tu pun cakap kat aku: "Kenapa tak guna air je. Kalau ada syampu dia guna la jugak." erk... guna air dengan syampu? macam tak terfikir pulak. maksudnya tadi, basahkan rambut si Azfar ni dengan air, lepas tu syampu. boleh la cukur macam biasa. ;agi senang rupanya cara macam ni. Azfar pun sepanjang sesi cukur rambut tu dia relax je.

ini masa rambut ada lagi. hisap jari pun sedap.


aku buat sorang-sorang je kerja-kerja mencukur rambut si Azfar ni. dia pun relax je walaupun kadang-kadang tu miang jugak. masa encik suami nak cukur tu hari, dia duduk tak diam. kena pulak dengar bunyi mesin rambut tu. lagi la. tu yang rambut jadik macam kena gigit dengan tikus. bila dengan aku, okay je. tak meragam pun. kerja kejap je siap. dan encik Azfar ni pun akhirnya berjaya dibotakkan sepenuhnya. ngeee....

sudah hencem.


sekarang ni rambut dia dah tumbuh sikit-sikit tapi tak rata pulak tumbuh. bahagian tepi ada yang tumbuh dan ada yang tak. apa yang pasti, kamu tetap handsome. hehehe... ^_^




my foot: next time boleh cukur lagi ye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. betul,tetap hensem hehe...comel walaupun motak =)

    ReplyDelete
  2. Wrghhhhhhhhh!!!! Handsome boy dh terang dh kepala dia!!!! ;)

    ReplyDelete
  3. mmg comeyy...geram jer kalau tengok baby ni tau..rase nak picit2 pipi dia..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign