Fresh from the owner...

27 October 2011

Terima kasih TNB!!!



sebenarnya bengang jugak pagi ni. alkisahnya, TNB kan suka buat kerja awal-awal pagi. kadang-kadang tengah tidur tersedar letrik tak ada. pagi ni pun sama jugak. nasib baik la hujan. cuaca memang sejuk la. pagi-pagi ak ada elektrik pun tak ada hal la jugak. 

tapi kalau dah dekat nak masuk subuh pun elektrik tak ada, memang menjengkelkan sikit la. sebenarnya letrik ni macam biskut chips more. kejap ada kejap tak ada. lepas blakout lama, ada la letrik semula. lama jugak. ingatkan berpanjanganlah. tiba-tiba padam. tak sampai dua minit ada semula. lepas tu padam lagi. dan begitulah keadaannya. adalah la dalam tiga kali laptop ni off. pergh...!!!

time ni orang dah bangun la abang-abang TNB. anak-anak pun nak pergi sekolah dah. apa pun, saya ni tak nak la berfikiran negatif. saya anggap je la ada pokok tumbang ke, tiang elektrik tumbang ke dan anda semua bertungkus-lumus nak bekalkan apa yang ada pada kami-kami ni.

sebab tu jugak nak ucapkan terima kasih di awal pagi sebab dalam hujan pun kamu-kamu masih buat kerja. syabas mere bethe!!! hahaha... toce-toce!!!




my foot: saya tak marah dengan orang-orang TNB sebab my BIL pun kerja dengan TNB. hehehe...

pic godek2 kat Google Image

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. Sama jgk ngan ina.. Kekadang bengang ngannorg TNB tp bla tgk deme wat keje pajat tiang sian sgtzz demi mencari rezeki utk anak isteri.. ;)

    ReplyDelete
  2. kerja TNB cabarannya paling utama menggadai nyawa...

    ReplyDelete
  3. hahha..

    so klu BIL tak keje TNB mesti marah la ek?

    ekekeke

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign