Fresh from the owner...

06 October 2011

Penuhkan sampai tak ada ruang!


encik suami cukup bengang kalau aku on internet je dan bukak blog, mesti aku bukak banyak page sekaligus sampai penuh kat bahagian atas tu dengan blog-blog yang aku nak jengah. hehehe... dia akan kata: "Tak ada orang buat macam tu. Berat. Lambat nak loading."

tak ada orang buat, aku buat apa. ngeee... jangan marah la ye laling! senang bukak sekaligus daripada nak tekan satu-satu. ala, bukan awak pun kena tunggu. kalau loading slow pun saya yang tunggu apa. ^_^ macam-macam alasan daa... nasihat orang tak nak dengar ni.




my foot: memang malas nak tekan satu-satu la. biar lambat asal boleh jengah rumah kawan-kawan.

pic godek2 kat Google Image

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. Ibu Yusuf buat mcm tu juga.. :D

    ReplyDelete
  2. kiter geng, eB pn wat gaks.. x dernyer nk bkk satu2 ;0p

    ReplyDelete
  3. same jer kak.. macam tu jugak... akekeke

    ReplyDelete
  4. hahaha...

    degil ek, sama cam sya

    ekekeke

    ReplyDelete
  5. mama pulak suka bukak satu-satu sebab nanti rasa berserabut nak tengok mana satu hehe...

    kalo pakai bodband better bukak satu-satu, kalo tak nanti lagi slow

    ReplyDelete
  6. huhu..mmg line internet buka tak banyak pun cam siput...

    ReplyDelete
  7. kekadang bukak banyak juga kan pas tu slow... memang tension

    ReplyDelete
  8. Msred pun sama.. Buka byk2 pas tu bising internet lembap... Hhee

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign