Fresh from the owner...

29 October 2011

Okay! Terengganu tewas sudah. Cuba lagi ye next year!!!

encik suami dok sibuk sent sms sepanjang perjalanan dia balik daripada Johor ke Terengganu. sempat ke tak dia sampai sebab dia balik naik bas. dia kata driver bawak slow je. kenapa? nak tengok final Piala Malaysia la. negeri kelahiran dia main.

kenapa sampai ke Terengganu? bukan ke dia boleh tengok kat Johor or balik Pahang je? my MIL mintak dia tengokkan his sister dengan anak buah seorang esok sebabnya my MIL nak ke Shah Alam. my BIL konvo. itu la alkisahnya. dan sepanjang perlawanan pun dia dok messaged lagi. masa Terengganu gol bukan main lagi dia. tapi bila Negeri Sembilan gol di saat masa perlawanan berbaki sikit je lagi, dah cuak dah masing-masing. penalti ke?

last-last Negeri Sembilan score lagi. dan tak mungkin untuk Terengganu kejar. terpaksa terima hakikat yang Terengganu kalah 1-2 kepada Negeri Sembilan dan Piala Malaysia ke sana jugak. syabas buat Negeri Sembilan dan Terengganu sebab main game yang memberangsangkan (aku dengardengar je. bukan tengok pun. hehehe...).

next year boleh cuba lagi ye Terengganu. at least dah masuk final tu kira terbaik dah. kalah menang tu adatlah kan?!



p/s: kepada kawan aku, tak ada cutinya untuk Terengganu esok. sekolah macam biasa ye dan selamat mengajar. hahaha...





my foot: encik suami sure tak banyak bercerita tentang kekalahan Terengganu esok pagi. ngeee... sabar je la ye. jangan tak sokong Terengganu lagi. jadik la macam fans Kelantan. menang sorak walaupun tak menang games!!! ✿◕  ◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. Ayah yusuf balik mlm tadi tak sembang apa pun dgn ibu yusuf.. bila ibu yusuf buka mulut bertanya, oooo.. kalah rupanya.. hehe..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign