Fresh from the owner...

27 October 2011

Memang kelakar!!!



p/s: mungkin ada yang dah baca. tapi saja je nak share kat sini sebab kelakar. dah ada dalam draft lama dah. tak ter'post pulak. ngeee...





my foot: lebih kurang sama dengan kejadian me and kawan-kawan masa belajar dulu. Aji (nama budak ni), ni dok siap letak kaki kat pintu kereta nak cuba bukak. tapi tak dapat-dapat. walhal masa dia tekan alarm kereta, kita orang nampak dah kereta lain yang menyala. tapi dia tak perasan, dia pergi jugak kat kereta tu. disebabkan kesian tengok dia terkial-kial, kita orang cakap dia salah kereta. malu dia sey!!! anggap aje la dia tak berapa nak nampak sebab malam kan? hehehe... memang kereta dia sama warna dan paten. Aji... Aji... kelakar la pulak ekau nih!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. hehe// lya pnah tkena... mmg lya sndiri y silap buka pintu kete lain.. kete sma dgn kete sebelah msa tu.. mmg malu la time tu

    ReplyDelete
  2. wakakakkakak...

    mmg lawak dan mmg sengal!!!

    tapi mmg memalukan ek...hihihi

    ReplyDelete
  3. Ibu Yusuf pun pernah salah kereta, tp tak sempat sentuh lg la.. hehe.. ini kes kereta sama jenis sama warna duk dekat2..

    ReplyDelete
  4. pernah juga terjadi..tp seb bek tak sempat apa2...sbb incik suami dh laung..salah kereta..heheee

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign