Fresh from the owner...

15 October 2011

It's true!!!





my foot: my friend posted pic ni kat wall FB dia. tertarik pulak nak kongsikan kat sini. betapa benarnya semua ni kan?



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. Siannya tgk anak2 tu, dgrnya iPhone 4s mdpt smbutan hangat, mgkn kah Ada yg menyambung usaha beliau sblm ni?

    ReplyDelete
  2. Betul2!!!!! Ina stuju.. Sgt2 stuju.. Menangisi benda yg tak sepatutnya.. Satu yg sia2..

    ReplyDelete
  3. itulah lumrah kak... hope kita tidak mudah lupa

    ReplyDelete
  4. mmg sgt benar! sian tgk diorg sampai kurus kering..

    ReplyDelete
  5. Huhhh...betul gak tu.....

    ReplyDelete
  6. mmg betul!

    uhukkkk....

    satu nilai iP leh kenyangkan berapa ramai budak2 tu...huhu

    ReplyDelete
  7. tak sedar semua itu kan...

    ReplyDelete
  8. true. Kenapa yea dunia begitu. Kesian kanak-kanak tu

    ReplyDelete
  9. betul tu.. tiada siapa peduli penderitaan org lain.. masing2 nak lepaskan tengkuk sendiri..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign