Fresh from the owner...

11 October 2011

Ingatkan logo Apple biasa tadi.


aku dah baca tajuknya kat Kosmo! online Logo Penghormatan. tapi aku tak tertangkap pulak gambarnya tu. mula-mula nampak macam logo Apple yang biasa tu je sampai la satu keterangan tu kata ada muka Steve Jobs kat logo tu. barulah aku perasan, ilusi muka Steve Jobs tu.

alahai, mata!!! apa ke halnya sampai itu pun kau tak nampak. hehehe... mengingatkan aku masa belajar psychology dulu. tu nanti cerita ye. unik dan kreatif la sesiapa je yang mencipta logo ni. tabik spring sekali. kalau nak baca tentang ni kena beli Kosmo sebab online punya selalunya berita tak habis. tapi yang ni habis ye. boleh ke sini kalau nak baca. hehehe....



my foot: kalaulah aku sekreatif itu. huhuhu....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign