Fresh from the owner...

29 October 2011

Header baru. Macam mana? Comel tak?



sesekali nak tukar header baru. bentuk doodle pulak. cantik kerja cik adik manis ni.  orang pandai berdoodle. kadang-kadang dengki la pulak. pesal la aku ni tangannya tak berseni? hehehe... ala, dah tentu ada kelebihan lain pulak kan? masing-masing bukan ada ability and speciality yang sama. ewaahh...

ni header lama. boleh tukar-tukar header anytime je.


kalau rasa nak ada header baru, pergi la terjah blog si manis ni: merahitujambu. promosi masih ada lagi. cepat sebelum terlambat. kalau tak nak buat header, but watermark pun boleh. simpan je pun boleh. hehehe...





my foot: thank you la yang. i loike...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. cute sangat2..blehla request gak ni...skrg ni doodle comel2 kan

    ReplyDelete
  2. heheeh..akak suka sy lagi suka..risau gak tau..sbb x bapa nak reti baut baby...dgn budak kecik..alhamdulilah...akak suka..

    ReplyDelete
  3. Cantik dan comel.. Tq sebab sudi singgah blog Nur.

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign