Fresh from the owner...

04 October 2011

Gigi oh gigi!!!

bila encik suami dah elok baik daripada sakit gigi, turn aku pulak kena.
sakit gigi.
rasa macam malas nak cakap.
nak buat kerja lain pun jadik malas.
nak layan sakit dulu.
huhuhu...



my foot: sakit gigi akan buat kita cepat je naik hangin kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. betul2...kalo bising2...pun rs nk lempang je org yg buat bising tu...huhuhuh

    sabar ya..semoga gigi tu cepat baik..

    ReplyDelete
  2. sakit gigi orang lain tak rasa kesakitannya..

    ReplyDelete
  3. Alahai!! Sian dia.. Mmg x suka sakit2 gg ni.. Mencik!!

    ReplyDelete
  4. bkn sakit gigi je buat naik angin, sakit hati, demam, sakit kepala pun sama :)

    ReplyDelete
  5. sakit gigi ni salah satu ujian allah yg dah tertulis paling getir...

    sbb wlupun simple setakat gigi tapi ia effect mood kite dlm byk perkara kan...
    semua rasa tak kena...huhu

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign