Fresh from the owner...

23 October 2011

Bila dah lama tak online...

banyak ter'missed' cerita kawan-kawan alam mayaku. huhuhu... memang ambik masa la nak BW. memandangkan Azfar dalam proses recovering, memang kena BW slowly. mood bahasa rojak je. jangan marah la. nanti saya datang jenguk rumah kamu-kamu semua.

take care... Garnier!!! muahaha...


p/s: BB Cream Garnier best pakai. me dah try. light sangat. kadang-kadang sampai lupa nak cuci muka sebab tak terasa macam pakai bedak apa-apa pun. huhuhu... rasanya semua BB Cream macam tu kot. light je.





my foot: thanks to encik suami for the gift. dalam pada tak ada duit tu belikan jugak barang tu untuk saya. barang tu pun dah selamat sampai on Thursday. dah siap guna pakai pun

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. Apa juga urusan anak pasti yg lebih utama.. semoga semuanya baik2 belaka.. :D

    ReplyDelete
  2. takpe takde hal...harap semuaa ok ya...

    wah dpt hadiah ya... :)

    ReplyDelete
  3. anak lebih berharga kan..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign