Fresh from the owner...

07 October 2011

Belanjawan oh belanjawan...

semua orang dok menunggu Belanjawan 2012 yang akan dibentangkan petang ni pukul 4 waktu Malaysia ye. masing-masing dah tak sabar nak tahu intipati yang terkandung dalam Bajet 2012 ni. siapa yang kerja gomen tu memang menunggu la sebab katanya ada ehem... ehem... betul ke tidak, menunggu la kalau nak tahu. rasanya macam betul. pokok tak bergoyang kalau tak ada angin kan?

baru tadi berjaya pos kad-kad terbengkalai yang tak sempat nak pos sebab sibuk dengan my BIL yang sakit, anak-anak pulak tak sihat lepas tu (alasan. tapi memang susah sangat nak keluar rumah sebenarnya). okay la, anggap je kad tu untuk raya haji ye. sorry la sebab tak sempat nak pos on time. banyak kali tangguh dah sebenarnya. next year kena buat jadual dan kena ikut jadual yang dah dibuat. boleh gitu?




my foot: apa pun tunggu petang ni kalau nak tahu berita best yang ada dalam belanjawan. good luck ye orang gomen!!! hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. jeng jeng jengggg.....
    berdebar plak rasanyaa...hehee

    ReplyDelete
  2. beshnyee kalo keje gomen :)

    ReplyDelete
  3. Apapun kita tguuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!

    ReplyDelete
  4. ya lah kan..untung nye org gomen..kita ni,duduk dgr je..

    ReplyDelete
  5. peniaga pun tak sabar kan,

    tak sabar nak naik kan harga...

    hahahahah

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign