Fresh from the owner...

31 October 2011

Azfar dan ...??? Hmmm...

ini saya punya. awak ada?


nak cerita pasal budak kecik ni. sangat suka masukkan benda dalam mulut. tangan orang, tangan sendiri, apa-apa je yang kita bagi dia dengan riang rianya kunyah. gatal gusi kot. jadik baru-baru ni aku belikan dia mainan. walhal, Alya dengan Anis pun ada benda laha ni. tiap-tiap anak ada satu. bukan tak nak bagi yang kakak-kakaknya punya tapi biar la dia ada mainan dia sendiri. yang kakak-kakaknya punya entah ke mana la menghilang. ada. cuma malas nak mencari. hehehe… 

macam ni la rupanya dia bila dapat mainan yang aku belikan tu. memang excited. tapi yang lagi excited adalah sepupu-sepupunya tu. sibuk je. bukan tak pernah tengok pun sebelum ni. tapi entah la bebudak ni. pantang nampak ada benda baru. mesti nak tengok punya la. 

sekarang ni aku dok mencari kemana pulak la menghilangnya mainan Azfar ni. lupa dah letak mana. ngeee… harus cari baru ke? mungkin tidak!!! 


saya lapar ni. makan dulu!



my foot: carikan mainan yang sedia ada untuk Azfar so, senang la dia nak kunyah-kunyah.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. cepatnya dia besar. rasanya baru je dgr dia dilahirkan. huaaaaa, makin berumur la nampaknya aunty ch@ mu ini.

    ReplyDelete
  2. ala tomey2 mucuk2 intan payong.. mmuuaahhh.. hihihi

    ReplyDelete
  3. alalala comelnya.. dia ggt2 tu gatal gusi kot.. ;)

    ReplyDelete
  4. nak tumbuh gigi agaknya..

    ReplyDelete
  5. comelnya.. anak sy dua2 x suka main benda alah tu.. kejap je pastu baling merata2..

    *btw, salam kenal.. sy follow..

    ReplyDelete
  6. bulatnya azfar..

    ank sy dlu suka gigit2 benda smbil buat muka geram..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign