Fresh from the owner...

10 October 2011

Akhirnya line broadband postpaid dipotong dengan jayanya.

hah, tajuk tak ingat! banyak entri yang ada gambar je kan dua tiga hari lepas? hehehe... sebetulnya hari sabtu tu hari broadband postpaid kena barred. padahal baru je bayar. celcom dah jadik macam maxis jugak. sikit-sikit barred. so, hari sabtu tu jugak called service center and terminated line broadband. hahaha... baru puas hati kau! customer service tu nak bagi 50% off untuk dua bulan berikutnya kalau tak potong line. tapi nekad punya pasal, terminate jugak. dan kebetulan, me dah ada instanet. guna instanet je la senang kan?

according tu customer service tu, nak terminate kena ambik masa 3 working days. kenapa lama sangat ek? padahal nak terminate je. tak apa la. time nak bayar bil yang sekarang ni me kena tanya kat kaunter la sama ada dah terminate line tu ke belum sebab ada kes, orang tu dah terminate. ingatkan dah terminate betul. last-last dapat surat saman. bil tetap jalan dan dia orang tak terminate pun. menyusahkan orang. tak pasal-pasal je kena. 

tu pasal jugak ada satu entri je. kebetulan pulak hujan. line broadband ni kadang-kadang kalau time hujan dia macam bengong sikit. jangankan prepaid, postpaid pun sama. jadi daripada merana nak mengadap benda yang kadang-kadang elok dan kadang-kadang tak, lebih baik buat benda lain. hehehe... that was why me tak BW sangat. jadik aku akan cuba la untuk BW dengan kekangan masa yang agak terhad ni. sorry la kalau terlambat sampai ye!!! huhuhu...




my foot: hari sabtu tu jugak encik suami balik. tapi baliknya dalam keadaan kurang sihat pulak.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. pernah pakai broadband seminggu je huhu.sbb line lembab,terus potong.huhu

    ReplyDelete
  2. tak puas hati potong......

    ReplyDelete
  3. em ratu guna beruk celcom gak.phone pun sama.stakat ni dia lom buat hal lg.hrp2 takla...kalau buat gak kite kasi buang jugak sama dia.ehehe.

    ReplyDelete
  4. mmg pon anis, line celcom ni teruk skalik time ujan..skrg ni tak berubah pon service dia tu, memandangkan monthly rm50, gigh jugakla bertahan m'gunanya tu

    ReplyDelete
  5. itulah y tkut..igtkan dh terminate..skali..smpai srt dr peguam.. lya dh kna.. mmg husband dh terminate.. tup2... dlm 6-9 bln lps tu smpai srt peguam.. geram gak..tp ignore je... kt rh pakai stremyx... lg best..laju. cma xleh bwk kmana-mana la.

    ReplyDelete
  6. mmg susah cri line bagus skang...

    geram sgt smpai rasa nak hempas lappy kan...hhuhuuu...

    ReplyDelete
  7. ila kita nak potong ..siap nak bagi line free lagi...nampak sngt takut hilang customer kan..

    ReplyDelete
  8. Celcom BERUKben.. Hik3!!! Kami nak p daftar stremyx ni.. ;)

    ReplyDelete
  9. Instanet ni mcmana plak ek?
    huhuhu buto it leee

    ReplyDelete
  10. mama dulu guna bodband maxis 4 hari je, pulang balik bodband dapat duhet balik. Langsung takde line huh

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign