Fresh from the owner...

28 October 2011

Ada BE tengah running!!!



ada dua BE yang tengah running kat blog ni.
tiba-tiba je nak cerita pasal BE kan?
seronok tengok orang dapat banyak BE.
jadik bila dapat BE, join seronok kawan-kawan yang dapat tu.




my foot: terima kasih ye nuffnang!!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. wahhh!!seronoknye dia dpt be.congrate kak!!^^

    btw,akak kene tag.^^ http://idupseorangnoyis.blogspot.com/2011/10/25-things-random-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  2. say tak penah lagi cite psl BE...sbb sket sgt...
    malu je...hehehhe

    ReplyDelete
  3. BE tu apa? :)..
    saya ni memanjang jargon2 dalam blog ni tak tau.. nak beblog, tapi term2 banyak yang tak reti.. :)

    ReplyDelete
  4. harap terus ber running BE tu kan...:)

    ReplyDelete
  5. yahoo... nak sikit BE boleh? muahahha

    ReplyDelete
  6. yup..mmg srnok kan bila dpt BE n tumpang srnok gak bila kwn2 dpt BE..:)

    ReplyDelete
  7. Tahniah ye... Moga masyuk

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign