Fresh from the owner...

31 October 2011

Ada apa dalam Jelita keluaran November 2011?


lambat sampai majalah ni kat sini. hari tu masa my friend called bagitahu tentang tu, esoknnya encik suami carikkan tapi kedai-kedai cakap tak sampai lagi. so, menunggu je la. esok, encik suami balik minta dia carikan sama ada beli kat Terengganu je or balik sini baru cari semula.

ada apa kat dalamnya? nanti dah dapat baru boleh cerita. hehehe...




my foot: sabar menanti walaupun dah terbawak-bawak dalam mimpi. huhuhu...

pic daripada portal rasmi Majalah Jelita di FB!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. surprisenya anis, nak tau jugak ni hehehehhe

    ReplyDelete
  2. wah apa yg menarik dalam tu. Nanti review yea

    ReplyDelete
  3. amboi????

    apa lah tu!!

    suspen ni!

    ReplyDelete
  4. Apalah tu agaknya.. tp mesti ada kena mengena dgn tuan punya blog kan? tak pun anak2nya.. (suka2 main teka2.. ):D

    ReplyDelete
  5. uish..muka depan tu akak ke?hihihihi

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign