Fresh from the owner...

07 September 2011

Untuk kesekian kalinya...

raya tahun ni macam raya-raya tahun sebelumnya. tetap beraya kat Terengganu. kat sini my SILs and BILs ramai jugak yang tak kahwin lagi. so, meriahnya lain sikit la. meriah orang bujang. kalau masing-masing dah kahwin, suasana raya tu dah tak macam masa kita kecik-kecik, single-mingle. apa pun, layan dulu la pics raya ni.


bukan senang nak kumpul semua orang untuk bergambar ni. especially kalau ada anak-anak kecik. nak berlari je kerjanya. tak boleh duduk diam.


pic semua orang wajib ada. tahun ni ada dua orang yang tak beraya sama. seorang kat laut dan seorang lagi still kat seberang laut. theme kaler my MIL's side, biru. tapi family aku dengan family my SIL lain. next year kot biru untuk my small family ni. ye ke biru? hehehe... entah!

baru je nak ambik pic, kak ngah dah lari dulu. alahai... susah betul la dengan kak ngah ni! geram je sebab dia la selalu nak lari ke sana sini. tak boleh nak duduk diam lama sikit. kalau lambat mula la. dah start enjin nak ambik pic pun susah.

satu-satunya pic yang sempurna melibatkan my small family. ada dua keping lagi kak ngah dah start memeel. dah tak nak ambik gambar lagi dah. huh! ada sekeping pun jadik la daripada tak ada langsung kan? huhuhu...




my foot: first raya untuk Azfar dan extra duit raya jugak untuk dia sebab first time balik kampung. selama ni ada kat Pahang je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. Seronokan bila bergambor beramai2 macam ni.. Memang meriah suasananya..

    ReplyDelete
  2. comelnya anak2...semua bertudung..kiut miut!

    suka sy tgk gmbr raya family besar tu..semua sporting nk bgmbr..mmg nmpk meriah bila berkumpul ramai amik gmbr kan.

    ReplyDelete
  3. slmat hari ry sis..comey je dak b2 tu pakai tdung...eh btw guy yg bdiri seblah husband akak yg pgang ur daughter tu iras my 'x' officematela..hehe

    ReplyDelete
  4. uat gamabr ada frame kodak tu best arr...

    klasik gituuu

    ReplyDelete
  5. kalau ada yg kecik2 ni,nak bergambar mmg susah kemain.terjerit2 la maknya panggil2 hihi..sbb izan pun camtu. letih nak tunggu depa semua ready hehe...

    kaler gold yer tema? cantik!~

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Raya Aidilfitri. :)

    Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign